Pályázatok

Kerpel-Fronius Ödön Tehetséggondozó Program

Dátum: 2017. február 07. kedd

Az egyetem Szenátusa az egyetem tehetséges hallgatóinak felkutatására és folyamatos gondozására az egyetem korábbi professzoráról, Kerpel-Fronius Ödönről elnevezett tehetséggondozó programot működtet. A programban az egyetem Kiválósági Listáján szereplő magyar és idegen nyelvű hallgatók közül azok vehetnek részt, akiket az egyetem Tehetséggondozó Tanácsa személyes elbeszélgetés alapján arra méltónak tart. Az egyetem Kiválósági Listájára tanulmányi, tudományos és egyéb kiemelkedő teljesítményeket összefoglaló pályázattal az egyetem adott évfolyamán tanuló 35 éven aluli hallgatóinak kb. 5%-a kerülhet fel.

Az egyetem Tehetséggondozó Tanácsa pályázatot hirdet az egyetem összes hallgatójának, a Doktori Iskola tagjainak, és a Rezidensek számára arra, hogy az egyetem Kiválósági Listájára kerüljenek. A Kiválósági Lista pontrendszere erre a linkre kattintva megtekinthető, a pályázati űrlap erre a linkre kattintva tölthető le.

A pályázatokat a tehetsegpont.se@gmail.com email címre elektronikusan (a kitöltött pályázati űrlap csatolt file-ként való beküldésével) kell benyújtani.

Pályázati határidő: 2017. február 20.

A tehetséggondozó programról szóló további információ a kerpel.sote.hu honlapon található, vagy a Nagyvárad téri f-4-es irodában személyesen is lehet érdeklődni.

Semmelweis Egyetem Doktori Iskola

SEMMELWEIS EGYETEM
Doktori Iskola

Cím: 1085 Budapest VIII. Üllői u. 26. fszt. 9.
Postacím: Doktori Titkárság 1428 Budapest Pf. 2.
Telefon: 266-7483 és 266-2343
Titkárság közös melléke: 55237
Fax: 317-4888 (csak fax!)